Піч конвекційна Apach AD44M ECO - італійська піч для роботи в невеликих закладах громадського харчування таких як маленький ресторан, кафе або кав'ярня, вуличний фаст-фуд. Служить для виготовлення заморожених напівфабрикатів, тестових заготовок, рибних і м'ясних страв, випічки кондитерських виробів з конвекцією.
Проста і компактна 4-х рівнева конвекційна піч Apach AD46M ECO з парозволоженням для роботи зі стандартним листом 600х400 або з гастроємностями GN 1/1.
Для роботи з піччю Apach AD46M ECO не потрібно мати якісь спеціальні знання. Панель керування механічна складається з двох регуляторів та кнопки подачі пари. Одним регулятором виставляється температура в робочій камері, другий регулятор – таймер часу приготування. Після закінчення процесу приготування піч видає звуковий сигнал і вимикається.
Парозволоження в конвекційній печі AD46M ECO інжекторного типу з ручною подачею. Принцип дії досить простий: при натисканні кнопки для подачі пари на панелі управління через форсунку на вентилятор подається вода - вона розбризкується на кільцеві ТЕНи і випаровується.
Технічні характеристики:
Кількість рівнів, шт: 4
Місткість: 4 листи 600х400 мм або 4 гастроємності GN 1/1
Відстань між напрямними, мм: 75
Потужність, кВт: 3,4
Напруга, В: 220
Робоча температура, °С: 50-270
Парозволоження: є
Панель керування: механічна
Розміри(ДхШхВ), мм: 800х500х580
Вага, кг: 65
Виробник: Apach (Італія)
Гарантія 1 рік.
Піч пекарська Apach має 1-швидкісний вентилятор без реверсу. Нагадуємо, що всі печі не призначені для повного завантаження камери випічкою, інакше якість випічки візуально відрізнятиметься.
Купити піч конвекційну Apach AD46M ECO з гарантією та доставкою в будь-яке місто та селище України: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Черкаси, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Полтава, Рівне , Суми, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці, Лубни, Чернігів, Маріуполь, Луганськ, Сєвєродонецьк, Мелітополь, Павлоград, Краматорськ.