0
Мій кошик
Укр
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Обладнання для піцерії: печі для піци, столи піццерійні

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Купити обладнання для піцерії професійне в Україні

Піца є однією з найпопулярніших страв в Україні, попит на яку безперервно зростає. Багато закладів громадського харчування через високу рентабельність вводять в меню піцу, однак навіть сьогодні знайти смачну піцу досить складно. Секрет смачної піцци не тольки в натуральних інгредієнтах і досвідченних руках піцейоло, але і в наявності професійного обладнання для піцци на кухні піцерії. Сучасне обладнання для піцци дозволяє готувати швидко, гігієнічно, ефективно, та однаково якісно.

Список необхідного обладнання для піцерії залежить від бізнес-моделі  і типу закладу, а також від меню і різновидності піци. Основним обладнанням для піци є аппарати, що задіяні в основних операціях для приготування:  

Тістоміси - тістомісна машина для приготування тіста, як основи для піци. Тістоміси можуть бути одношвидкісні та двошвидкісні, з підключенням на 220 і 380 В залежно від приміщення піцерії. Так як тісто для піци не найгустіше, можна вибрати недорогі одношвидкісні моделі тістомісу з незнімною дежою, які легко справляються з приготуванням тіста для піци.

Столи для піци - холодильний стіл для піци необхідний для зберігання заготовок для піци та розкочування красти. Піцерійний стіл є робочою поверхнею для піцайоло, де відбувається формування піци.

Прес для піци і тісторозкатка для піци - допоміжні пристрої, які полегшують формування крастів і забезпечують стабільний результат якості шляхом автоматизації процесу. Тестораскатка швидко розкочує тісто потрібної товщини для подальшого формування красти. Прес для піци необхідний для закладу із великим потоком відвідувачів. Професійні преси для піци з підпіканням обладнані двома формуючими пластинами з вбудованими ТЕНами, які після формування потрібного діаметру підпікають поверхню краста - виходить стабільна форма карсту, яка не пропускає вологу начинки в тісто.

Печі для піци - основне теплове обладнання піцерії, де відбувається приготування піци. Залежно від типу та масштабу закладу можна вибрати: дров'яну піч для піци на дровах, однокамерну піч для піци, двокамерну піч для піци, конвеєрну піч для піци. Купуючи піч піци, заздалегідь проконтролюйте необхідність підставки для піци піци.

Інвентар для піцерії - допоміжні інструмент для піци: лопати для завантаження та вивантаження піци з печі, щітки для чищення кам'яного пода печі піци, ножі та лопатки для піци, форми, сітки та підставки для піци. Важливу роль для піцайоло відіграє лопата для піци, за допомогою якої він перевертає піцу – добре зарекомендували себе лопати для піци GiMetal та Berg.

Електромеханічне обладнання - це слайсери, овочерізки та сиротерки для нарізування начинки для піци. Таке обладнання дозволяє швидко, якісно та однаково нарізати продукти у великій кількості, що особливо важливо у піковий годинник завантаження персоналу. Слайсери та овочерізки дозволяють нарізати понад 80 кг продуктів на день, що дуже складно зробити вручну ножем.

Холодильні шафи та морозильні шафи - важливе обладнання на кухні піцерії, оскільки забезпечує правильне зберігання інгредієнтів та напівфабрикатів, забезпечує довгострокове зберігання продуктів згідно з нормами та скорочує псування.

Як правильно підібрати обладнання для піци?

Перед тим як купити обладнання для піци необхідно скласти бізнес-план та уточнити ключові параметри бізнесу: який тип піцерії відкриватиметься? яка піца готуватиметься? Який плановий обсяг виробництва піци? Параметри та комунікації приміщення кухні піцерії? Отримавши відповіді, можна наближатися до вибору обладнання. Виходячи з концепції та місця закладу можна зрозуміти технологічну карту роботи кухні та розрахувати зразкову продуктивність піци, а параметри приміщення дозволять підібрати обладнання з урахуванням особливостей приміщення.

Для приготування та формування піци використовують спеціальні холодильні столи для піци з гранітною стільницею. Піцерійні столи використовуються для зберігання заготовок піци та начинок. На гранітній поверхні холодильного столу для піци може відбуватися розкочування тіста, додавання соусів, начинок і типпінгу. Стіл для піци може бути обладнаний двома, трьома або чотирма дверцятами. Також є моделі піцерійних столів із висувними ящиками. Як правило, стіл для піци має гастроємності, що охолоджуються, з начинкою або холодильну вітрину-надбудову для зберігання топінгу і зручної роботи піццейоло. Кам'яна поверхня завжди холодна та легше миється. Вибираючи стіл для піци зверніть увагу на температурний режим (бажано -2+8 С) та місткість (кількість дверей та довжину робочої поверхні).

Для нарізки начинки для піци використовують слайсер, овочерізку та сиротерку для піцерії. Щоб правильно вибрати модель цих пристроїв - визначтеся з продуктами, в якому вигляді та розмірі вони поставляються, як нарізатиметься продукт. Якщо нарізатимуться великі шматки сирокопченого м'яса і об'ємні головки сиру, то ніж слайсера потрібно вибрати діаметром 275 і 300 із запасом, оскільки маленький ніж діаметром 220 зіпсує нарізку. Також підбираємо сиротерку та овочерізку, з урахуванням виду нарізки та кількості необхідного продукту.

Вибір тістомісу простий: визначтеся з необхідним виходом тесту за оду завантаження, уточнити кількість швидкостей замісу і тип підключення. Пам'ятайте, один заміс триває 20 хвилин - якщо вихід 9 кг тесту, то за годину виходить 27 кг тесту. Також уточніть тип підключення тістомісу: є тістоміси однофазні на 220 В і трифазні тістоміси з підключенням 380 В. Уточніть у піццеоло необхідну кількість швидкостей, при існуючих двошвидкісних моделях, часто кухарі обходяться одношвидкісним тістомісом, який дешевше.

При виборі пічки для піци визначтеся з розміром пода (дно камери) і підключенням - чи працюватиме піч на дровах, на газі або електриці. Звичайно дров'яна піч – це завжди преміальний сегмент та шедевральний смак піци. Але якщо немає можливості купити дров'яну піч піци – вибираємо електричну піч піци з кам'яним подом – імітація дров'яної печі за доступні гроші. Об'єм печі - залежить від продуктивності. При виборі піци піци визначте який діаметр піци буде випікатися, це також потрібно для закупівлі сіток, інвентарю або форм для піци. Враховуючи, що в середньому піца випікається 3-6 хвилин і знаючи діаметр піци можна розрахувати якусь модель печі краще купити або звернутися до наших менеджерів для розрахунку: golospovara@ukr.net, 0965857575, 0508208712.

Найбільш популярним варіантом є піца печі з розмірами кам'яного пода 66х66 см і 70х70 см для невеликих закладів або в меню яких піца займає незначне місце. Для профільних піцерій слід розглянути печі з камерою розміром 72х72 см та 72х108 см. Надійними та популярними печами є моделі від італійських виробників Cuppone, GGF, Resto Italia, Pizza Group, ITPizza, PRISMAFOOD, Hendi, а також турецького виробництва SGS. Позитивні відгуки кухарів отримали бюджетні китайські варіанти обладнання.

При виборі піци піци зверніть увагу на такі параметри:

  • Місткість кам'яного пода - кам'яний під для піци розрахований на діаметр 24, 30, 34, 35, 45 або 50 см.
  • Кількість камер - для великої продуктивності слід розглянути варіант двокамерної печі.
  • Тип підключення – 220 або 380В. Однокамерні моделі є з підключенням на 220В для приміщень, де немає трифазного підключення. Самостійно підключаючи піч до 220В пам'ятайте, що час розігріву та приготування буде трохи довшим через зниження потужності.
  • Наявність окремого регулювання ТЕНів верхніх та нижніх, регулювання температура має бути до 500С, хоча піца готується при 350-400 С. Також дуже необхідною є наявність градусника на панелі управління для контролю температури в камері.

На нашому сайті Голос Повара наведено актуальні ціни на обладнання для піцерії. Ми забезпечуємо комплектне оснащення піцерій необхідним обладнанням та інвентарем для піци з урахуванням концепції закладу та інтер'єру. У нас можна купити обладнання для піци за готівку та за безготівковим розрахунком. Постійне сервісне та гарантійне обслуговування наших клієнтів забезпечує стабільну роботу кухні.

Купити обладнання для піци з гарантією та доставкою в будь-яке місто України: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Черкаси, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Виноградів, Чернівці, Лубни, Чернігів, Хуст, Мукачево, Рахів, Краматорськ, Кам'янець-Подільський, Дрогобич, Трускавець.

Вгору
,