|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
Купити піч для піци професійну в Україні
Успіх піцерії залежить в основному від майстерності піцаоло та якості продуктів, але важливу роль відіграє і якісне обладнання для піци. Після того, як продумано меню піцерії та подання апетитної піци, яка відрізнятиметься від піци конкурентів – можна перейти до вибору необхідного обладнання для піцерії. Правильний вибір обладнання вплине на організацію процесу роботи кухні, смак піци та рентабельність.
Компанія Голос Повара пропонує на вибір безліч печей для піци від провідних виробників, які стали популярними завдяки своїй надійності, довговічності та позитивним відгукам шеф-кухарів: Cuppone, GGF, Apach, Resto Italia, Pizza Group, ITPizza, Asterm, Zanolli, Hendi, SGS, Frosty, Alfa. Ми забезпечуємо гарантійне та сервісне обслуговування печей, доставку та підключення італійських, болгарських, турецьких печей. Також непогано себе зарекомендував недорогі українські та китайські печі для невеликих приватних підприємців та сезонної торгівлі.
Ціна печі для піци залежить від розміру камери, торгової марки та країни виробника, температурного режиму в камері, потужності, матеріалу корпусу та пода. Вартість печі завжди враховує якість комплектуючих, відповідно термін служби дорогих печей завжди більший.
Які печі для піци? Печі для піци можна класифікувати за видами, виходячи з таких параметрів:
- За типом підключення: газові, електричні та дров'яні печі.
- За продуктивністю: подові печі, ротаційні та конвеєрні печі для піци.
- За типом камери: 1-камерні, 2-камерні, ротаційні та тунельні печі для піци.
Як правильно вибрати піч для піци?
При виборі піци піци зверніть увагу на такі важливі параметри:
1. Розмір камери - місткість кам'яного пода розрахована на діаметр піци 24, 30, 32, 33, 35, 45 і 50 см.
2. Продуктивність - враховуючи пропонований розмір піци можна розрахувати вихід готової продукції. Для невеликої піцерії можна вибрати однокамерні та 2-камерні подові печі, а для великих та середніх закладів слід розглянути варіант ротаційних печей, дров'яних та конвеєрних печей піци.
3. Підключення - невеликі печі піци можуть мати підключення на 220В, але в основному всі середні та великі печі розраховані на 380В. Обов'язково слід враховувати при виборі приміщення для піцерії.
4. Температура випікання - зверніть увагу, щоб піч могла видавати до 500С у камері. Це означатиме запас міцності, гарну ізоляцію та якісні комплектуючі. У дешевих печах максимальна температура зазвичай 320-350°С.
5. Наявність окремого регулювання ТЕНом та додаткових опцій - в електричних печах обов'язково потрібно вибирати моделі з роздільним регулюванням потужності верхніх та нижніх ТЕНів. Перевагою будуть такі зручні опції, як підсвічування камери, наявність оглядового вікна, наявність таймера та градусника тощо.
Великі піцерії з грандіозними планами завоювання сердець відвідувачів повинні звернути увагу на печі піци, що працюють на дровах. Смак піци в таких печах виходить чудовий зі смаком живого вогню. Заклади з такими печами ніколи не простоюють, оскільки попит практично стабільний на якісну піцу. Крім того, дров'яна піч для піци служить магнітами в залі відвідувачів, оскільки вогонь завжди притягує погляд людини. Мінусом печі на дровах є висока вартість та великі габарити, що потрібно врахувати при пошуку приміщення.
Для закладів концепції піци на винос можна розглянути варіант конвеєрної печі, продуктивність якої вражає. Конвеєрні печі дозволяють випікати до 600 піц за годину, це дозволяє покрити потреби якогось району легко в піковий годинник замовлень. У нашому каталозі можна переглянути конвеєрні печі для піци, які ми завозимо на замовлення для конкретного приміщення.
Найпопулярнішими є електричні печі для піци з кам'яним подом, які рівномірно розподіляє температуру по камері і імітує смак піци в дров'яній печі. Електричні печі можуть бути 1-камерні та 2х-камерні. У даному виді печей секретів набагато менше, ніж у ротаційних та конвеєрних, тому можна дивитися будь-які італійські, турецькі, китайські та українські печі, але важливо правильно вибрати розмір пода під пропонований вами розмір піци. Популярні розміри кам'яних подів 66х66 см, 70х70, 72х72, 108х72, 99х99 та 72х108 см. Такі печі вміщують від 4 до 9 піц за одне завантаження. Якщо піца є другорядною в меню – зверніть увагу на невеликі камери печей: 50х50, 62х62 см, 40х40, 36х40 см. Невеликі печі вміщують від 1 до 4 піц.
Газові печі для піци підійдуть для газифікованих населених пунктів, оскільки передбачають підключення до магістрального газу через велику потужність. Перевагою газових печей є менші енерговитрати, оскільки електропечі багато споживають енергію протягом робочого дня. Ціна газових печей піци трохи вища за електричні аналоги.
Що можна готувати у печі для піци? Купуючи піч піци в ресторан з широким меню страв, слід пам'ятати, що піч можна використовувати не тільки для піци, але і випікати хачапурі, випічку, запікати овочі і готувати лазінням. Досвідчений кухар в одній печі може приготувати величезну кількість страв, тому що температурний режим дозволять готувати все.
Магазин Голос Повара пропонує найкращу ціну на обладнання для піцерії та гарантійне обслуговування техніки. Ми не просто продаємо, а забезпечуємо комплектне оснащення піцерій необхідним обладнанням та сервісне обслуговування техніки. Тому ви дбаєте про продукти, а ми подбаємо про ваше обладнання. У нас завжди можна купити все необхідне обладнання для піцерії: холодильні столи для піци, печі для піци, тістоміси, преси та тісторозкатки для піци, морозильні шафи та скрині для зберігання запасу продуктів, інвентар для піци, підставки під піци піци, витяжні парасольки під печі.
Купити піч для піци промислову з гарантією та доставкою в будь-яке місто України: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Черкаси, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Виноградів, Чернівці, Лубни, Чернігів, Чернігів Кам'янець-Подільський, Дрогобич, Трускавець.