|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
Купити плити електричні промислові в Україні
Основним та важливим обладнанням на сучасній професійній кухні ресторану, кафе, їдальні, школи та дитсадка, готелю, харчоблоку або закладу громадського харчування залишається плита електрична професійна. Навіть в умовах постійного прогресу та розвитку гастрономічних технологій – головним тепловим обладнанням залишається електроплита. Промислові електроплити на відміну від побутових аналогів відрізняються потужними конфорками та корпусом, великою продуктивністю, довговічністю та розраховані на безперебійну роботу протягом доби з багатолітражним посудом при постійному потоці відвідувачів.
Купити плиту електричну промислову за найкращою ціною зі знижкою пропонує магазин Голос Кухарі з офіційною гарантією та доставкою в будь-яке місто України: Київ, Одеса, Львів, Дніпро, Харків, Мукачево, Чернігів, Херсон, Черкаси, Полтава, Лазурне, Бердянськ, Миргород, Чернівці, Скадовськ, Тернопіль, Житомир, Славське Вінниця, Хмельницький, Запоріжжя, Краматорськ, Кам'янець-Подільський, Миколаїв, Івано-Франківськ. У каталозі компанії представлені професійні настільні та підлогові електроплити промислові двоконфорочні, триконфорочні, чотириконфорочні та шестиконфорочні з духовкою та без духовки. У нас за акційною ціною можна купити професійну плиту електричну на 2, 3, 4, 6 конфорки, замовити запчастини, перемикачі та конфорки для промислової електроплити, ТЕНи для гарячої шафи, конвекцію для духовки.
Ціна промислової електроплити залежить від кількості конфорок, потужності, наявності духовки, матеріалу корпусу та якості електричних комплектуючих. Також вартість плити впливає додаткові опції: наявність полиці, таймера, конвекції, закритої тумби для кухонного інвентарю.
Види професійних електроплит:
1. Традиційні плити електричні для кафе та ресторану з чавунними конфорками. Такі професійні плити бувають з духовкою і без шафи. Чайні конфорки можуть бути круглі різного діаметру, квадратні з обрамленням і без, прямокутні. Європейські електроплити частіше комплектуються круглими та квадратними нагрівальними елементами зі швидким нагріванням та багатоступінчастим регулюванням потужності нагріву. Основною незручністю таких плит є нерівна поверхня через виступаючі конфорки, що може спричинити перекидання гарячого посуду при спішному переміщенні посуду між конфорками. Українські промислові плити також можуть комплектуватися європейськими конфорками, але історично так склалося, що вітчизняні професійні електроплити мають часто прямокутні конфорки чавунні КЕ-0,12, які створюють єдину рівну поверхню під будь-який діаметр посуду і зручні в роботі персоналу на професійній кухні. Також є плити професійні для ресторану з суцільною поверхнею та незалежними зонами нагріву, така електроплита нагадує більше смажену поверхню - вздовж поверхні легко пересувати посуд та використовувати ємності різного розміру.
2. Індукційні плити - це енергозберігаючі плити, що відрізняються миттєвим нагріванням, високим ККД, не нагрівають повітря в приміщенні та поверхню конфорки, що виключає пригоряння. Професійна індукційна плита розігріває металевий посуд індукованими вихровими струмами, що створюються високочастотним магнітним полем, що забезпечує швидке нагрівання посуду із заданою потужністю та температурою. Індукційна промислова плита не вимагає розігріву, сама відключається при знятті посуду з конфорки, в 3 рази швидше нагріває і в 2 рази менше споживає електроенергії. Індукційні плити професійні вимагають ефективного охолодження, тому вони не бувають з духовкою, а встановлювати їх слід на відстані від тепловипромінювальних пристроїв, щоб не допустити перегріву електроніки.
3. Інфрачервоні промислові плити - це сучасні електроплити для кафе та ресторану, нагрівання в яких здійснюється спеціальними ТЕНами, що виробляють інфрачервоне випромінювання через склокерамічну поверхню. Інфрачервоні конфорки не вимагають розігріву, підходять для будь-якого типу посуду (навіть скляного), знижують витрату електроенергії, легко доглядати, підходять для приготування млинців, перших та других страв, смаження м'яса, пасування овочів та інших страв.
Як правильно вибрати промислову електричну плиту.
Перед покупкою професійної електроплити зверніть увагу на такі параметри:
• Продуктивність або кількість конфорок: залежно від кількості місць або технологічних потреб підприємства.
• Потужність електроплити: залежно від електрифікації приміщення та обсягу приготування. Врахувати також потрібно тип підключення: електроплита однофазна 220В або трифазна 380В.
• Габарити - перевірте можливість внести обладнання через дверні отвори та встановити поряд з іншим обладнанням.
• Матеріал та виконання корпусу: настільна установка або підлогова. Настільні плити дешевші, але вимагають поверхню для встановлення - підставка або стіл, що практично вирівнює фінансову різницю покупки. Плити в нержавіючому корпусі довговічніші, ніж у фарбованому виконанні. Також можна замовити промислову електроплиту з нержавіючої камерою духовки, яка прослужить довше і простіше в санітарному догляді, ніж духовка з чорного металу. У плитах без духовки краще вибрати модель із полицею з нержавіючої сталі для кухонного інвентарю.
• Наявність духовки: за технологічної необхідності слід вибрати електроплиту з духовкою. Розмір духовки може відрізнятись у різних виробників. Гаряча шафа повинна мати регулювання верхніх та нижніх ТЕНів, додатково можна замовити конвекцію для рівномірного розподілу температури в камері.
• Виробник: не варто недооцінювати якість українських електроплит промислових - вони дуже надійні, довговічні та недорогі в обслуговуванні. У той же час, європейські плити іноді потребують замовних деталей, які дорожчі. Вибір плити повинен ґрунтуватися не тільки за ціною, а й за продуктивністю, якістю, надійністю, безпекою, доступністю недорого обслуговування.
Переваги плит електричних промислових: підвищена безпека (оскільки немає відкритого вогню), невелике спалювання кисню в приміщенні, високий ККД, зручність у роботі, незалежність від газу.
Недоліки електричних професійних плит: час розігріву конфорок займає від 5 до 30 хвилин, великі енерговитрати, нагрівають повітря в приміщенні. Але всі ці недоліки виключають індукційні плити, що потребують спеціального посуду. Якщо через посуд не підходить індукційна плита, оптимальним варіантом залишається покупка інфрачервоних плит, які підходять для будь-якого типу посуду, швидко нагрівають і економлять електроенергію.
Ремонт та запчастини для промислових плит електричних: наші покупці завжди спокійні, тому що ми пропонуємо не тільки нові та надійні плити від провідних виробників, але й забезпечуємо гарантійне обслуговування та післягарантійне сервісне обслуговування, постачання необхідних запчастин, конфорок, ТЕНів, перемикачів, індикаторів, склокераміки, терморегуляторів.
Якщо при виборі професійної електричної плити у вас виникли питання або сумніви - обов'язково зв'яжіться з нашими менеджерами будь-яким зручним способом для отримання якісної консультації.