0
Мій кошик
Укр
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Холодильні камери моноблоки спліт-системи

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

ХОЛОДИЛЬНІ ТА МОРОЗИЛЬНІ КАМЕРИ, МОНОБЛОКИ ТА СПЛІТ-СИСТЕМИ ПРОМИСЛОВІ

Важливе досягнення людства – вміння охолоджувати та зберігати продукти харчування, що дозволило людям подолати всі еволюційні етапи нашої цивілізації. Питання холодильного та морозильного обладнання особливо важливе у промисловій сфері, оскільки пов'язане з основною діяльністю підприємств та впливає на прибуток і репутацію торгових та аграрних підприємств, ресторанів, магазинів, харчових цехів, ін. Промислові морозильні та холодильні камери встановлюються на складах, фермах, портах, супермаркетах та виробництвах. Універсальні холодильні камери використовуються в магазинах, ресторанах, їдальнях, кафе. Для правильного зберігання продуктів потрібно правильно підібрати холодильне обладнання.

ЯК ВИБРАТИ ПРОФЕСІЙНУ ХОЛОДИЛЬНУ КАМЕРУ?
Перед покупкою холодильної камери необхідно визначитися з місцем встановлення, зрозуміти для яких продуктів потрібна камера та в яких обсягах зберігатиметься товар. У приміщенні необхідно передбачити необхідне підключення, можливість занесення та монтажу обладнання. Холодильна або морозильна камера може мати особливості для різних груп продуктів: м'яса, овочів, молочної продукції, квітів, напоїв, ягід, напівфабрикатів. Звернути увагу варто на такі показники:

•    Об'єм холодильної камери: зверніть увагу на розмір стін та висоту панелей камери. Розрахунок обсягу можна зробити з допомогою формул чи розрахунку технолога.
•  Температурний режим: вибір температури залежить від групи продуктів, які зберігатимуться в камері. Є холодильні камери з діапазоном температур від 0 до +7С, універсальні камери з температурою від -6 до +6С і морозильні камери з температурою до -25С.
•    Спосіб встановлення та підключення: проконтролюйте параметри підключення 220В або 380В, особливості монтажу та конструкції, особливо якщо установку плануєте здійснювати власними силами.
•  Клас енергоспоживання та тип холодильного агрегату: високий клас енергоефективності обладнання дозволить у довгостроковій перспективі заощадити на енерговитратах.

Ціна холодильної камери залежить від об'єму та холодильного агрегату, який підтримує температурний режим усередині. Крім того, на вартість камери впливають матеріали камери – панелі можуть бути зі скляними склопакетами, можуть бути із нержавіючої сталі або інші захисні матеріали, що наносяться на металеве покриття холодильних камер. Також, ціна морозильної камери може змінюватися від спеціального покриття для підлоги, яке володіє високими зносостійкими якостями і довговічністю або спеціальними автоматичними дверима.

Зверніть увагу!!! Правильне зберігання продуктів залежить не тільки від якості самого холодильного обладнання, а й від інших факторів:
• Маса продукту, що зберігається в камері - потрібно розраховувати камеру із запасом або контролювати завантаження (від збільшення обсягу продукту залежить якість зберігання).
•  Місце установки - холодильна камера повинна бути прихована від сонячних променів та відкритих джерел тепла, інакше ефективність зберігання буде знижена.
•  Кількість відчинень дверей в камеру - важливий фактор, що впливає на температуру, навантаження агрегату, енерговитрати. Якщо передбачається інтенсивне відкриття дверей протягом дня - зверніть увагу на зносостійкі двері та підберіть параметри агрегату із запасом.

Купити холодильну камеру професійну від провідних виробників можна в каталозі нашого магазину "Голос Кухаря" з урахуванням Ваших потреб, особливостей приміщення та закладу. Компанія "Голос Повара" пропонує комплексне оснащення об'єктів торгівлі та громадського харчування: морозильне, холодильне, теплове та електромеханічне обладнання. Замовляючи у нас холодильну або морозильну камеру разом із холодильним агрегатом, ми пропонуємо послуги наших фахівців з монтажу, сервісного обслуговування та запуску в роботу.


 Холодильные камеры Picoblock – це модульні збірно-розбірні конструкції із сендвіч-панелей українського виробництва, призначені для підтримки температури, що створюється усередині камер холодильними машинами. Переваги холодильних камер Picoblock: Якість складання та матеріалів, наявність широкого асортименту моделей товщиною 80 мм Picoblock Standard і 100 мм Picoblock Professionale, легкість монтажу. Камери з обшивками зі сталі з полімерним покриттям, з нержавіючої сталі або панелями зі склом. Завдяки надійній герметизації з'єднань холодильні камери Picoblock можна експлуатувати на вулиці (бажано під навісом). Полаїр пропонується різні види дверей для камер: розстібні, відкатні, контейнерні.

Холодильні камери МХМ з моноблоком  - це недороге та якісне рішення для роздрібної торгівлі, підприємств громадського харчування. Якість холодильних камер перевірено часом, а лінійка моноблоків дозволяє підібрати холодильний агрегат під люой продукт.

Морозильна промислова камера призначена для глибокого заморожування, а також тривалого зберігання продуктів харчування, м'ясної продукції та напівфабрикатів. Температура підтримується в діапазоні -22 С - 10С. Заморожена продукція у таких установках максимально довго зберігає свої корисні властивості та якості. Зробити індивідуальні камери з геометрії існуючого приміщення дозволяє застосування сендвіч-панелей, які мають високі теплоізоляційні, енергозберігаючі показники. Вони є багатошаровою конструкцією товщиною 80 мм, 100 мм або 120мм з пінополіуретановим наповненням. Щільність з'єднань гарантує замкова система "шип-паз".

Морозильні камери для м'яса - найпопулярніший вид камери для зберігання замороженого м'яса, з вологістю повітря 95-98 %. Для зберігання м'яса в морозильних камерах при температурі -23С необхідно дотримуватись важливої умови: завантаженість внутрішньої камери не повинна перевищувати 600 кілограмів м'ясного продукту на один кубометр площі. Пам'ятайте, що тільки 3-етапне шокове заморожування дозволяє зберегти м'ясо з усіма властивостями і структурою (1 етап - охолодження до 0С, 2 етап - заморожування, 3етап - зберігання м'яса при -18С). Класичний варіант заморозки – руйнує м'ясо та позбавляє шляхетних властивостей. Тобто якість м'яса залежить не тільки від холодильного обладнання, а й від технології заморожування.

Холодильні низькотемпературні камери для риби призначені для зберігання продукції в температурному діапазоні від -18С до 0С. У таких умовах будь-який вид морепродуктів зберігає свої корисні властивості, смакові характеристики, запах, привабливий колір. У промисловому устаткуванні заморожувати рибу можна до -18С. Конструкція холодильних камер для морепродуктів ґрунтується на комбінації кількох панелей ізоляційного типу. Габаритні характеристики камер підбираються користувачем індивідуально, оскільки вони залежать від необхідної кількості продукції, що зберігатиметься всередині. Для комфортного та зручного застосування холодильних камер на практиці вони оснащуються спеціальними системами повітряного охолодження, автоматичними системами керування. Конденсаторне обладнання всередині камер дозволяє швидко вивести тепло, що рясно виділяється морепродуктами під час процесу охолодження.

Холодильні камери для овочів, фруктів, ягід - при підборі обладнання для зберігання овочів і фруктів неодноразово допускається одна і та ж помилка - неправильно підібрана кратність повітряної циркуляції всередині камери, що призводить до псування продукції. Пам'ятайте, що овочі можуть "задохнутись" від нестачі повітря і дуже залежать від надходжень повітря - це впливає на якість зберігання, зовнішній вигляд та вагу продуктів. Існують основні групи умов зберігання овочів: за температурою та вологістю. Мінімальні температурні показники можливі для овочів, які виробляють етилен і не бояться холоду. Технологу важливо дотримуватись цих умов для отримання хорошого результату. З фруктами та ягодами технологія зберігання ще складніша, оскільки безліч сортів по-різному реагують на температурні зміни.

Холодильні камери для квітів – це особливий вид камер зі зниженою температурою. У таких холодильних камерах запобігається зневоднення квітів, сповільнюється в'янення. Все це забезпечується завдяки зменшенню мінімального рівня повітряної циркуляції всередині камери. У холодильному агрегаті підтримується найприйнятніша для кольорів температура – на рівні +5С. Конструктивні особливості таких камер - наявність скляних панелей, що забезпечує підтримання температури, потрапляння світла та демонстрацію продукції. В камері для охолодження квітів застосовується спеціальне освітлення з певним спектром, яке створює сприятливе середовище для їх зберігання. Такі умови забезпечуються особливими лампами. Скляні холодильні камери для квіткового магазину – це ефективний спосіб тривалого зберігання та демонстрації кольорів.

Вгору
,