М'ясорубка професійна FROSTY TK 12 призначена для подрібнення м'яса, риби, овочів на кухні кафе, ресторану, їдальні або магазину з невеликим навантаженням. Традиційна система ножів Enterprise дозволяє приготувати фарш для найрізноманітніших виробів з м'яса, включаючи гамбуpгери, теплиці, coycи з мяка, косиски, інше.
Електрична м'ясорубка промислова FROSTY TK 12 підключається до звичайної розетки на 220 В.
Корпус м'ясорубки Frosty TK 12 і робочі частини виготовлені повністю з нержавіючої сталі.
У комплект з м'ясорубкою FROSTY TK 12 входять: 2 ножа, дві решітки Д70мм з нержавіючої сталі розміром 6 і 8 мм, насадка для ковбаси діаметром 19, 17 і 12 мм. Швидкість обертання шнека 190 об/хв.
Технічні характеристики:
Продуктивність, кг/година 150
Реверс Так
Насадки для набивання ковбас Є 19, 17 та 12 мм
Система ножів Ентерпрайз
Потужність, Вт 750
Напруга, В 220
Габарити, ДхШхВ, мм 255x400x412
Вага нетто, кг 25
Виробник Frosty
Гарантія 1
Рекомендації щодо використання м'ясорубки:
Ніколи не використовуйте м'ясорубку "в неодружену", не завантаживши в неї м'ясо.
+ Рекомендується через кожні 45 хвилин безперервної роботи вимикати двигун для відпочинку.
+ Не забувайте вимикати обладнання перед чищенням.
+ Неправильне встановлення ножа та решітки може призвести до пошкоджень.
+ Заморожені продукти, продукти на кістки та зі шкірою не повинні використовуватися в м'ясорубці.
+ Під час роботи ніколи не проштовхуйте м'ясо пальцями в м'ясорубку.
Купити м'ясорубку професійну FROSTY TК12 у Києві з доставкою у будь-яке місто та селище України: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Черкаси, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці, Лубни, Чернігів, Маріуполь, Луганськ, Сєвєродонецьк, Мелітополь, Павлоград, Краматорськ, Генічеськ.