0
Мій кошик
Укр
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Плити електричні промислові з духовою шафою

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Плити електричні промислові з жарочною шафою

Промислові плити електричні з духовкою призначені для приготування будь-яких страв від напоїв до м'ясних та рибних страв, випічки, пасування овочів, розігріву та приготування млинців. Теплове обладнання є основним способом приготування страв практично у будь-яких закладах громадського харчування, кафе та ресторанах, їдальнях та харчоблоках, у лікарнях та санаторіях, у школах та дитячих садках. Потужні чавунні конфорки електроплит дозволяють готувати їжу в посуді будь-якого діаметру. Духовка промислова внизу дозволяє випікати, готувати, запікати та підігрівати страви перед подачею. Незважаючи на популярність інфрачервоних та індукційних плит, традиційні електроплити з чавунними конфорками залишаються затребуваними на кухні їдальні, кафе, ресторану. При оснащенні професійної кухні важливо правильно вибрати модель електроплити з духовкою для ХоРеКа з урахуванням особливостей меню та приміщення конкретного закладу.

Як правильно вибрати професійну електроплиту з духовкою?

Купити промислову плиту електричну з духовкою для кафе, ресторану, їдальні можна у нашому магазині Голос Кухарі - надійні плити професійні з гарантією, сертифікатами, сервісною підтримкою та доставкою по Україні: Київ, Одеса, Львів, Харків, Дніпро, Суми, Чернівці, Миколаїв, Чернігів, Маріуполь, Полтава, Луцьк, Краматорськ, Бердянськ, Сєвєродонецьк, Хмельницький, Ужгород, Херсон, Кропивницький від провідних виробників теплового обладнання України та Європи. Шеф-кухар може завжди самостійно розрахувати необхідну кількість конфорок та тип плити, проте якщо у широкому асортименті моделей електропечей складно визначитися – краще звернутися за консультацією до наших менеджерів, які підкажуть на що звернути увагу та переваги конкретних моделей.

При замовленні електроплити слід визначитися з такими характеристиками:
1. Кількість та тип конфорок. Електричні плити з духовою шафою можуть бути на дві, три, чотири і шість конфорок, залежно від посадкових місць і потреб кухні. Конфорки можуть бути круглі та квадратні зі швидким нагріванням, вони частіше йдуть з хромованою окантовкою і виступають на робочій поверхні плити, що не завжди зручно при роботі з різним посудом. Також є конфорки чавунні квадратні та прямокутні, які створюють єдину рівну робочу поверхню для зручної роботи з великим посудом. Європейські конфорки швидше розігріваються, мають меншу потужність, мають багатоступінчасте регулювання нагріву. Вітчизняні українські електроплити здебільшого мають прямокутні чавунні конфорки КЕ-0.12 потужністю 3 кВт, які довго зберігають тепло та підігрівають ще близько 40 хвилин після вимкнення. Рівна поверхня плит та 3-позиційні перемикачі потужності забезпечують доступну ціну та популярність серед шкільних їдалень, лікарень, санаторіїв та бюджетних харчоблоків.
2. Потужність електроплити з духовкою може бути від 8 до 23 кВт - це важливо врахувати при електрифікації нових приміщень, оснащенні об'єктів з урахуванням запасу і потужності іншого обладнання. Потужність вказується максимальна, а протягом дня споживання значно менше за рахунок регулювання та змінного користування. Потужність промислової плити залежить від кількості і типу конфорок, розміру жарильної шафи (духовка двоконфоркової плити менше споживає, ніж духовка шостиконфоркової плити).
3. Габарити - важливий параметр, так як сьогодні для кухні часто використовуються невеликі приміщення. Враховуйте можливість внести електроплиту у дверні та сходові отвори, встановити у лінію з іншим обладнання.
4. Розмір духовки та наявність роздільного регулювання верхніх та нижніх ТЕНів. При виборі духової шафи зверніть увагу на розмір листа, яким комплектується духовка. Бажано уніфікувати розмір деко з іншим обладнанням, що буде зручно в роботі та зберіганні. Зазвичай духовка вміщує гастроємність GN 1/1 або GN 2/1. У професійних плитах зазвичай є роздільне  регулювання ТЕНів в духовки, проте зустрічаються деякі дешеві плити із загальним регулятором.
5. Наявність додаткових опцій та матеріал виконання. Також зверніть увагу на наявність додаткових функцій плити: таймер, регулювання температури, конвекції в духовці для рівномірного розподілу температури в камері. Така опція дуже потрібна для певних видів страв. При покупці варто пам'ятати, що краще зупинити вибір на повністю нержавіючій плиті, що забезпечить легкий догляд та довговічність плити, так як нержавіюча сталь не піддається хімічним, механічним і термічним впливам. Фарбований корпус електроплити хоч і дешевше, але швидко втрачає зовнішній вигляд, потребує реставрації та не відповідає гігієнічним вимогам. Ми рекомендуємо нашим клієнтам звернути увагу на електроплити в нержавіючому корпусі та з нержавіючою духовкою всередині.

Електричні плити промислові ПЕД-4, ПЕД-6, ПЕД-2, ПЕ-2ШН, ПЕ-3ШН, ПЕ-4ШН, ПЕ-6ШН з вбудованою шафою для смаження від українських виробників відмінно підходять для їдалень, шкіл, дитсадків, лікарень, ДНЗ, бюджетних закладів громадського харчування. Такі електроплити відрізняються надійністю, доступною ціною, розраховані на довгострокове та інтенсивне використання. Крім того, ці моделі електроплит невибагливі до наших електромереж, недорогі та прості в подальшому сервісному обслуговуванні.

Професійні електроплити з духовкою Kovinastroj-Kogast (Словенія), Bertos (Італія), Apach (Італія) ми рекомендуємо використовувати в ресторанах та кафе, де є потреба у більш гнучких налаштуваннях режиму приготування та працює кваліфікований персонал. Такі електричні плити відповідають європейським вимогам безпеки, гігієни, енергоефективності.

Ціна на промислові плити електричні з духовкою для HoReCa залежить від кількості конфорок, матеріалів виконання корпусу та камери духовки, комплектації та наявності додаткових опцій, виробника. Вартість українських електроплит трохи нижча через відсутність митних платежів та використання комбінованих матеріалів.

Підключення електроплити, правила роботи та догляд за промисловими плитами
Підключення професійної плити повинен проводити кваліфікований електрик, який діагностує всі фази, підключає плиту до мережі і тестує роботу плити. Схема підключення плити електричної промислової зазначена в паспорті до виробу, який постачається разом з виробом та сертифікатом відповідності. Потім увімкніть на повну потужність плиту і протестуйте роботу: якщо чавунна конфорка нагрівається за хвилину до червоної — підключення зроблено неправильно, конфорка в робочому режимі нагрівається протягом 30 хвилин до максимальної температури 400С. Перед запуском в роботу необхідно не менше 1 години просмажити конфорки, змастити олією стінки та двері камери духовки і також просмажити, після чого плита перестане диміти і буде готова для приготування їжі.

Щоб продовжити термін служби електроплити, необхідно пам'ятати, що не можна ставити на розпечену конфорку холодний посуд особливо мокрий, оскільки перепад температур може призвести до появи тріщини на поверхні чавунної конфорки. Для економії електроенергії за відсутності клієнтів плиту слід перевести в режим очікування — перше положення перемикача потужності підтримує тепло конфорки, але споживає мінімум електроенергії.

Догляд електроплитою повинен здійснюватися щодня наприкінці зміни, що суттєво продовжить термін служби плити. Корпус плити не треба мити миючими засобами, що містять хлор, конфорки слід очистити від пригару. Духовку необхідно мити і змащувати олією, для духовок із чорного металу краще відразу просмажити на високій температурі, щоб не допустити слідів корозії. Ваша промислова плита електрична прослужить довго, якщо дотримуватись усіх правил догляду, описаних у паспорті до виробу.

Вгору
,