Індукційна плита Skvara Sif 6.18 підлогова шестиконфорочна призначена для роботи на професійній кухні ресторану, столовій або кафе, де плитам доводиться працювати цілий день, а зайвий кіловат електроенергії зменшує прибуток ресторану. Почніть заощаджувати свої гроші вже сьогодні!
З новою індукційною плитою Sit 6.18 ви маєте 6 конфорок по 3 кВт для великого посуду з навантаженням на конфорку 70 кг, але економіть електроенергію в рази: кухар не розігріває кожен день плиту по 30-40 хвилин і немає необхідності тримати весь час увімкнену плиту робочої температури – нагрівання здійснюється миттєво. Крім того, завдяки індукції їжа готує швидше, а значить, економить електроенергію і при кожному знятті посуду з плити - плита перестає споживати електроенергію.
Технічні характеристики Skvara Sif 6.18:
Габарити, мм: 1100х770х865
Кількість конфорок, шт: 6
Потужність конфорки: 6 по 3 кВт (18 кВт)
Розмір конфорки, мм: 300х300
Напруга, В: 380
Матеріал: нержавіюча сталь, склокераміка
Навантаження на 1 конфорку 70 кг
Гарантія 1 рік
Доставка + Підключення+ Гарантія + Сервіс
Головні переваги та особливості індукційної плити Сквара:
1) Високий ККД 90% дозволяє значно економити електроенергію: не потрібно попередній нагрівання плити і утримувати плиту включеної весь день, швидке приготування скорочує витрату енергії, а при знятті посуду з поверхні плита перестає споживати. Багатоступінчасте регулювання потужності працює ефективніше.
2) Економія електроенергії. Наприклад, на індукційній плиті вода закипіла за 5,5 хвилин, тоді як на звичайній електричній — за 30 хвилин, включаючи розігрів самої плити. Енергоспоживання конфорок однакове - 3 кВт. У результаті індукційній плиті для того, щоб закип'ятити воду, знадобилося 0,32 кВт/год, а звичайної електричної — 1,75 кВт/год. А тепер давайте порівняємо витрату електроенергії за рік – економію за рахунок індукції можете порахувати самостійно, враховуючи сьогоднішній тариф на електроенергію.
3) Швидке нагрівання забезпечує мінімальний час приготування продукції. Наприклад, два літри води на звичайній плиті ви зможете довести до кипіння за 13 хвилин, на газовій – за 8 хвилин, а на індукційній плиті Сквару – всього за 5,5 хвилин. Це зручно при раптовій появі клієнта та при великому потоці відвідувачів.
4) Безпека та комфорт: склокерамічна поверхня індукційної плити не нагрівається, а значить кухар не може отримати опік. Крім того, це спрощує догляд за плитою - легко мити, оскільки нічого не пригорає. Не потрібно чекати довгого остигання плити, щоб її почистити. Індукційна плита підходить для кухонь з обмеженою площею, тому що не виділяє тепло в повітря, що дозволяє встановити менш потужну вентиляцію та створити комфортні умови роботи навіть на найменшій кухні.
Плита Skvara Sif 6.18 відрізняється потужним корпусом і посиленим склом, що підходить для багатолітражного посуду в їдальнях і великих ресторанних комплексах, де одноконфорочні плити не підходять. Корпус виготовлений з харчової нержавіючої сталі товщиною 1,5 мм.
Увага! Для експлуатації плити необхідно використовувати посуд з феромагнітним дном, призначений для приготування на індукційних плитах (є позначення на посуді). Не підходить посуд, виготовлений з алюмінію, міді, латуні, чистої нержавіючої сталі, скла, кераміки або порцеляни.
Компанія "Голос Повара" на індукційних плитах для громадського харчування - ми пропонуємо якісні професійні плити, підключення, доставку, сервіс і гарантію на всі плити ТМ Skvara. Ми знаємо всі плюси та мінуси цієї плити і можемо підказати найкращий варіант для конкретної кухні, а також підкажемо як заощадити та не платити зайвих грошей.
Купити індукційну плиту Skvara Sif 6.18 в Києві з доставкою в будь-яке місто та селище України: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Черкаси, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Полтава, Рівне , Суми, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці, Лубни, Чернігів, Маріуполь, Луганськ, Сєвєродонецьк, Мелітополь, Павлоград, Краматорськ, Трускавець.