М'ясорубка Торгмаш МІМ150-01 220В професійна, призначена для подрібнення м'яса та риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси та набивання ковбас на підприємствах громадського харчування вже багато років була і залишається надійним помічником на будь-якому виробництві. З метою збільшення виробничих та функціональних показників білоруський завод Торгмаш модернізував дану модель, а також значно покращив дизайн.
Випускаються подрібнювачі м'яса з облицюванням з нержавіючої сталі, у виконанні УЗ ГОСТ 15150-69 для експлуатації при температурі від 1 до 40°С. М'ясорубки МІМ-150 та МІМ-150-01 виробляються відповідно до вимог стандарту СТБ ISO 9001-2015, мають Декларацію про відповідність Євразійського економічного союзу (Додаток).
Виконані у трифазному та однофазному виконанні для включення до мережі змінного струму.
Для зручності роботи на промисловій м'ясорубці МІМ150-01 у разі зупинки шнека під час переробки м'ясопродуктів низької якості передбачено режим реверсу. Натисканням кнопки «Реверс» можна повернути продукт у завантажувальну горловину і потім відправити його на повторну переробку або видалити з м'ясорубки без розбору вузла: ножі-решітки-шнек.
Встановлений черв'ячний редуктор забезпечує безшумну, плавну та рівномірну роботу машин, покращує їх експлуатаційні властивості та збільшує тривалість роботи. У процесі роботи машин відпадає необхідність проведення регулювань, а потреба у виконанні поточного ремонту значно зменшується.
Технічні характеристики Торгмаш МІМ150-01 220В:
Продуктивність, кг/год, щонайменше - 150
Повний унгер
при повторному подрібненні котлетної маси 50 кг/годину. (Примітка: продуктивність м'ясорубок вказана при подрібненні яловичого м'яса другого сорту через дві решітки з діаметром 9 та 5 мм.)
напруга, В – 220/50Гц
Частота обертання двигуна, об/хв - 185
Потужність, кВт - 1,18
Габаритні розміри, мм – 535х415х490
Маса, кг - 27
Гарантія 1 рік.
Над завантажувальним отвором розташований незнімний запобіжник, що унеможливлює попадання руки обслуговуючого персоналу до шнека працюючої машини.
М'ясо чи риба очищається від кісток, нарізається на шматочки масою трохи більше 0,05 кг. З продукту, що переробляється, видаляються сполучні тканини, сухожилля. Рекомендована температура продукту, що обробляється, повинна бути (8±2) 0С.
Перероблений продукт з чаші вручну подається до горловини корпусу м'ясорубки, а потім штовхаємо до шнека, що обертається. Захоплюваний шнеком продукт послідовно проходить через набір ріжучих інструментів.
Для отримання фаршу різного ступеня подрібнення м'ясорубка має набор ножових решіток з отворами різних розмірів. Ґрати вставляються в корпус м'ясорубки і утримуються від провертання шпонкою.
Примітка: у машині однофазного виконання для збільшення крутного моменту двигуна застосовано його форсоване включення. Двигун обертається з великим моментом під час короткочасного утримання у натиснутому стані кнопки "ПУСК" (до 1 сек.) або кнопки "Реверс" (до 3 сек.). Тривала робота двигуна у форсованому режимі неприпустима через можливість його перегріву.
У комплекті додаються:
- ніж двосторонній;
- ніж підрізний;
- штовхач;
- насадка для набивання ковбас;
- решітка 1 на замовлення (діаметр: 70 мм; діаметр отворів: 3 мм; кількість отворів: 168).
- решітка 2 (діаметр: 70 мм; діаметр отворів: 5 мм; кількість отворів: 66).
- решітка 3 (діаметр: 70 мм; діаметр отворів: 9 мм; кількість отворів: 17).
Купити м'ясорубку Торгмаш МІМ150-01 220В повний унгер з гарантією та доставкою в будь-яке місто та селище України: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Черкаси, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці, Лубни, Чернігів, Маріуполь, Луганськ, Сєвєродонецьк, Мелітополь, Павлоград, Краматорськ.