М'ясорубка електрична GoodFood MG12P без реверсу призначена для роботи в закладах громадського харчування та торгівлі. Використовується для подрібнення сирого м'яса та приготування котлетної маси обсягом до 150 кг м'яса на годину.
М'ясорубка виготовлена з фарбованої сталі. Горловина та шнек – матеріал чавун із хромованим покриттям. Стійка широка основа, гумові ніжки. Потужний двигун з вентилятором, що охолоджує, і захистом від перевантажень. Обмотка двигуна - мідь. Є захист від перевантажень. Захист від перепаду напруги також є.
Стандартна система ножів – система Enterprise (1 ніж + 1 решітка).
У комплекті з м'ясорубкою поставляється: дві решітки (6 мм і 8 мм) + два ножі + насадки для ковбас 16, 19 та 22 мм.
Технічні характеристики GoodFood MG12P:
Продуктивність до 150 кг/год
Тип установки: настільна
Матеріали: Корпус фарбована сталь. Горловина та шнек із чавуну з хромованим покриттям.
Швидкість 190 об/хв
Потужність, Вт 750
Напруга, 220
Система ножів Система Enterprise (1 ніж + 1 решітка)
Захист від перевантажень є
Захист від перепаду напруги є
Двигун вентильований
Реверс НІ
Насадка для ковбаси є 16, 19 та 22 мм.
Габаритні розміри (ДхШхВ) 410х240х415 мм
Вага 26кг
Гарантія 1 рік.
Пакувальні розміри: 470х315х475 мм. - Вага в упаковці: 27кг.
Для довгої та успішної експлуатації м'ясорубки GoodFood MG12P не забувайте про основні рекомендації:
1. Перед використанням м'ясорубки, деталі, що стикаються з продуктами, очистити від заводського пилу та мастила. Знімні частини м'ясорубки: шнек, решітку, ніж, завантажувальну воронку можна мити в посудомийній машині. Корпус м'ясорубки протирати вологою ганчіркою.
2. НЕ дозволяйте м'ясорубці працювати надто довго без перерв. Якщо м'ясорубка перегріта, дозвольте м'ясорубці відпочити або перевірте, чи не сильно туго затягнуте стопорне кільце.
3. Щомісяця перевіряйте рівень олії в редукторі. Для цього є корок на верхній частині корпусу машини.
4. Підключайте обладнання лише до заземленої розетки.
5. ЗАБОРОНЕНО використовувати м'ясорубку для непродовольчих товарів та продуктів на кістки та зі шкірою.
6. Коли потрібно проштовхнути м'ясо в горловину, обов'язково використовуйте пластиковий штовхач. Невиконання цієї вимоги може призвести до травмування.
Купити м'ясорубку промислову GoodFood MG12P з доставкою в будь-яке місто та селище України: Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Черкаси, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці, Лубни, Чернігів, Маріуполь, Луганськ, Сєвєродонецьк, Мелітополь, Краматорськ.