Коптильний пістолет Hendi 199640 з 3 швидкостями подачі диму 215x70x(h)160 мм для бару, кафе, ресторану та фаст-фуду, щоб надати оригінальний смак своїм стравам та бургерам. Коптильний пістолет для обкурювання готових страв холодний димом спеціями, пряними травами, листям чаю або тютюну. Можна подавати страви та напої з WOW-ефектом!
Пістолет для копчення Хенді 199640 використовують для обробки м'ясних та рибних продуктів, м'яких фруктів та овочів, холодний дим не змінює їхню текстуру, напоїв у барі. За допомогою цього пістолета можна надавати особливий аромат будь-якій рідині, соусам, маслам. Завдяки різноманітному ароматному диму, готова страва набуває особливого смаку.
Алюмінієвий корпус діє як радіатор охолодження диму перед його подачею
Не потрібно попереднє замочування деревних стружок перед обкурюванням
Для обкурювання також можна використовувати чай чи спеції.
Знімна камера згоряння із вбудованим сітчастим фільтром
Гнучка гумова трубка (довжина 50 см) полегшує напрям диму в запечатані мішки та контейнери
Компактний та легкий, що дає змогу керувати пістолетом однією рукою. Призначений також для м'яких фруктів та овочів, що не змінює їх текстури. Не потрібне попереднє замочування деревних стружок перед обкурюванням.
Комплектація: запасні сітчасті фільтри, пінцет, коптильний пістолет, трубка, кабель для заряджання
Три швидкості подачі диму
Акумулятор ємністю 1000 мАг
Розміри, мм: 215x70x(h)160
Вага: 450 г
Акумулятор літієвий ємністю 1000 мАг.
У комплект не входять деревна стружка та трави для обкурювання - купуються окремо (дуб та черешня).
Купити коптильний пістолет Hendi 199640 з доставкою в будь-яке місто України: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Черкаси, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці, Лубни, Чернігів, Маріуполь, Луганськ, Сєвєродонецьк, Мелітополь, Кам'янець-Подільський, Павлоград, Краматорськ, Генічеськ, Бердянськ, Трускавець.