Хоспер Київ GP-150 - це професійна піч-мангал закритого типу, що працює на деревному вугіллі і розрахована для кафе або ресторану на 100-150 посадочних місць. Вугільна піч є аналогом печі хоспер для приготування мангал-меню в закритих приміщеннях закладів громадського харчування, а також для роботи на відкритих літніх майданчиках.
Виробництво хосперів у Києві стандартних розмірів для ресторанів на 60, 80, 120, 150 та 180 посадочних місць та нестандартних вугільних печей за розмірами замовника. Печі відрізняються розміром решіток. Наші фахівці доопрацювали хоспер до рівня "ідеальний" завдяки практикуючим кухарям та мангальникам, які підказали яким має бути закритий мангал на деревному вугіллі, як змінити колосники, як збільшити економію вугілля, що відбувається при цілодобовій експлуатації, чого не вистачає в конкурентних моделях печей, що додати до максимального комфорту у роботі. Ми врахували всі зауваження та побажання – як завжди ми почули "Голос кожного Кухаря".
Переваги нашої печі-мангалу і чому краще купити хоспер у Києві:
+ Високоякісна котлова сталь завтовшки 9 мм
+ Аргентинська решытка в подарунок
+ Доопрацьовано конструкцію колосників, корпусу та дверей
+ Наявність 2-х шиберів дозволяє суттєво економити вугілля
+ Наявність ланцюгової передачі полегшує процес відкриття/закриття дверей
+ Фіксація верхнього шиберу
+ Конструкція дверей не схильна до теплової деформації
+ Наявність аргентинської решітки дозволяє смажити м'ясо без присмаку горілого жиру
+ Грати хоспера забезпечені бортиками спереду та ззаду, що запобігає падінню дрібного продукту в гарячу зону золи
+ Наявність утеплювача по всьому периметру, включаючи дно - температура зовнішнього корпусу не більше 50 С
+ Телескопічні висувні ручки для зручного перенесення печі, що ховаються в корпусі
+ Зручний піддон для збору жиру, що видаляється з камери з аргентинської решітки
У комплекті: 1 решітка для м'яса, аргентинська решітка для риби, совок, кочерга, щипці, щітка, полум'ягасник. Все необхідне роботи мангальщика вже входить у вартість мангала.
Технічні характеристики хоспер GP-150:
Кількість посадочних місць: від 50 до 150
Витрата вугілля: 10-16 кг/добу
Матеріал камери: 9 мм.
Корпус зовнішній: нержавіюча сталь.
Два шибери
Аргентинські грати (в комплекті!)
Дві грати розміром 900*500 мм
Габарити 1085х685х775/1360 мм
Вага 290 кг
Гарантія 1 рік.
Додатково до хоспера у нас одразу можна купити підставку закриту та з шухлядою на колесах для зберігання вугілля. Це забезпечує чистоту та ергономічність робочого місця мангальника. Крім того, у нас можна замовити відкриту підставку під хоспер або теплову шафу-надбудову для підготовки та підігріву м'яса, парасольку витяжну під хоспер та гідрофільтр при необхідності.
Хоспер Київ GP-150 зроблена спільно з найкращими кухарями, вугільна піч нашого виробництва значно модернізувалася і стала набагато ефективнішою та зручнішою в роботі, оскільки усунуто всі недоліки колишніх поколінь аналогічних печей: виключено деформацію дверей при нагріванні, з'явилася можливість готувати дрібні морепродукти, завдяки двом шиберам досягнуто економії вугілля, система видалення жиру з камери покращила смак виробів і позбавила запаху горілого.
Як вибрати хоспер для свого ресторану? Визначте кількість місць, розмір продуктів та меню, потім визначте місце для встановлення вугільної печі та підготуйте витяжну систему над хоспером. Нижче наведено модельний ряд хосперів для ресторанів:
GP-60 - решітка 500*480 мм (габарити 685х685х775 мм)
GP-80 - решітка 600*480 мм (габарити 785х685х775 мм)
GP-120 - решітка 800*480 мм (габарити 985х685х775 мм)
GP-150 - грати 900*480 мм (габарити 1085х685х775 мм)
GP-180 - решітка 900*700 мм (габарити 1085х885х775 мм)
Купити хоспер Київ GP-150 для ресторану з гарантією та доставкою в будь-яке місто та селище України: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Черкаси, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Полтава , Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці, Лубни, Чернігів, Маріуполь, Луганськ, Сєвєродонецьк, Мелітополь, Павлоград, Краматорськ, Генічеськ.