Індукційна плита Skvara Sif 4.12 чотириконфоркова (4х3кВт) підлогова призначена для роботи на професійній кухні ресторану, їдальні або кафе, де плитам доводиться працювати цілий день, а зайвий кіловат електроенергії зменшує прибуток ресторану. Плита індукційна Skvara Sif 4.12 скорочує витрату електроенергії в 2 рази і ідеально підходить для кафе та ресторанів на 50-150 посадочних місць з невеликою площею кухні. Почніть заощаджувати свої гроші вже сьогодні!
Технічні характеристики Skvara Sif 4.12:
Габарити, мм: 865/750/770
Кількість конфорок, шт: 4
Потужність конфорки: 4 по 3 кВт (12 кВт)
Розмір конфорки, мм: 300х300
Напруга, В: 380
Матеріал: нержавіюча сталь, склокераміка
Навантаження на 1 конфорку 70 кг
Гарантія 1 рік
Головні переваги та особливості індукційної плити Сквара:
1) Високий ККД 90% дозволяє значно економити електроенергію: не потрібно попередній нагрівання плити і утримувати плиту включеної весь день, швидке приготування скорочує витрату енергії, а при знятті посуду з поверхні плита перестає споживати. Багатоступінчасте регулювання потужності працює ефективніше.
2) Економія електроенергії. Принцип роботи плити та високий ККД забезпечують найвищу енергоефективність, порівняно з традиційними плитами. Якщо порівняти витрати електроенергії за рік роботи 4-конфорочної плити: для індукційної плити це буде 5700 кВт/год, для звичайної електричної – 21900 кВт/год. Економію за рахунок індукції можете самостійно врахувати враховуючи сьогоднішній тариф на електроенергію.
3) Швидке нагрівання забезпечує мінімальний час приготування продукції. Наприклад, два літри води на звичайній плиті ви зможете довести до кипіння за 13 хвилин, на газовій – за 8 хвилин, а на індукційній плиті Сквару – всього за 5,5 хвилин. Це зручно при раптовій появі клієнта та при великому потоці відвідувачів.
4) Безпека та комфорт: склокерамічна поверхня індукційної плити не нагрівається, а значить кухар не може отримати опік. Крім того, це спрощує догляд за плитою - легко мити, оскільки нічого не пригорає. Не потрібно чекати довгого остигання плити, щоб її почистити. Індукційна плита підходить для кухонь з обмеженою площею, тому що не виділяє тепло в повітря, що дозволяє встановити менш потужну вентиляцію та створити комфортні умови роботи навіть на найменшій кухні.
Переглянути всі моделі професійних індукційних плит для кафе та ресторану можна тут!
З новою індукційною плитою Sif 4.12 ви маєте 4 конфорки по 3 кВт для великого посуду з навантаженням на конфорку до 70 кг, але економите електроенергію в рази: кухар не розігріває кожен день плиту по 30-40 хвилин і немає необхідності тримати весь час включену плиту для підтримання робочої температури - нагрівання здійснюється миттєво. Новий пульт управління дозволяє задати потужність нагріву, час роботи та температуру нагріву за будь-якої потужності. Весь світ уже давно готує їжу на індукції та користується перевагою цієї технології.
Плита індукційна Skvara Sif 4.12 відрізняється потужним корпусом і посиленим склом, що підходить для багатолітражного посуду в їдальнях і великих ресторанних комплексах, де одноконфорочні плити не підходять. Корпус виготовлений з харчової нержавіючої сталі товщиною 1,5 мм.
Увага! Для експлуатації плити необхідно використовувати посуд з феромагнітним дном, призначений для приготування на індукційних плитах (є позначення на посуді). Не підходить посуд, виготовлений з алюмінію, міді, латуні, чистої нержавіючої сталі, скла, кераміки або порцеляни.
Купити плиту індукційну промислову Skvara Sif 4.12 у Києві з доставкою в будь-яке місто та селище України: Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Черкаси, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці, Лубни, Чернігів, Маріуполь, Луганськ, Сєвєродонецьк, Мелітополь, Павлоград, Краматорськ, Трускавець.