М'ясорубка FIMAR 22/TE італійська призначена для подрібнення м'яса та риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси та набивання ковбас на підприємствах громадського харчування та торгівлі. Модель оснащена зубчастим редуктором у масляній ванні. Внутрішні деталі знімні, що зручно для миття в посудомийній машині. Корпус виконаний з полірованого алюмінію, ніж, що самозаточується, решітка, бункер і видобутий ріжучий вузол - з нержавіючої сталі.
У комплект поставки входять грати і нож, що самозаточується.
У стандартному виконанні: Система ножів стандартна. Функції реверсу немає.
Додаткові характеристики електричної м'ясорубки Фімарь:
Отвір для подачі м'яса: ø 52 мм
Діаметр отворів решітки: ø 6 мм
М'ясорубки Фімар відрізняються надійністю та міцністю матеріалів. Компактні електром'ясорубки FIMAR прості в експлуатації та обслуговуванні. Mяcopyбка FIMAR 22/TE відрізняється якістю обробкою фаршу, тому дана модель рекомендується більше для виробників фаршу.
Корпус виконаний із полірованого алюмінію. Всі внутрішні елементи (нож, що самозаточується, грати і бункер) м'ясорубок виконані з нержавіючої сталі.
Технічні характеристики Fіmar 22 TE 380В:
Продуктивність, кг/год |
300 |
Система ножів |
Стандартна |
Функція терки |
ні |
Напруга, В |
380 |
Потужність, кВт |
1,1 |
Вага, кг |
25 |
Габарити (ДхШхВ), мм |
450x290x520 |
Отвір для подачі м'яса, мм |
52 |
Реверс двигуна |
ні |
Гарантія 1 рік.
Додатково як опцію можна замовити цю модель з такими функціями:
- Система Унгер
- Реверс
- Грати та ножі
- Насадки для наповнення ковбас діаметр 15 мм/20 мм/30 мм.
Габарити в упаковці: 540x300x480 мм
Об'єм упаковки: 0,078 м3
Купити м'ясорубку професійну Fimar 22 TE з гарантією та доставкою в будь-яке місто та селище України: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Черкаси, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Полтава, Рівне , Суми, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці, Лубни, Чернігів, Маріуполь, Луганськ, Сєвєродонецьк, Мелітополь, Павлоград, Краматорськ.